Icopal pentru distribuitori

Icopal a devenit unul dintre mărcile de renume în hidroizolații, ca urmare produsele noastre sunt întotdeauna căutate. Arhitecţii, contractanţii şi aplicatorii – în tot sectorul de construcţii – specifică din ce în ce mai mult Icopal, deoarece cunosc faptul că produsele noastre au o performanţă excelentă şi garantată.

Pentru a satisface nevoile clienţilor noştri, ne bazăm pe distribuitori să se asigure că produsele noastre sunt disponibile, iar  în schimb, depunem eforturi pentru a ne asigura că distribuitorii au acces la gama de produse necesare. Asigurăm suport în vânzări şi marketing, actualizări de produse, instruire privind aplicaţiile, asistenţa tehnică necesară pentru a ne asigura că se specifică produsul corect, indiferent de aplicaţie.

De ce este recomandat să deveniți distribuitor Icopal ?

 • Acces facil la informaţii despre produse şi îndrumări
 • Asistenţă de vânzări şi marketing de la reprezentanţi locali Icopal.
 • Prezentări de produse şi tehnici de aplicare
 • Promoţii periodice şi stimulente pentru clienţi
 • Noutăţi de ultimă oră despre produse

  telefon

  + 40 269 229 995

   

  office_ro@bmigroup.com  

  Noua definiţie a calităţii:

  Parametrii membranelor doar în plus, fără toleranţă negativă. Parametrii garantaţi ai membranelor sînt continuu verificaţi de Institutul de Stat în Construcţii din Varşovia.

  vezi detalii
  Acest site foloseşte fişiere cookie. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră de a folosi fişierele cookie. Mai multe detalii găsiţi aici
  Icopal top blue 2